Türkiye’de  kriz bitmiyor. Nas ekonomisinin akasından   göreve getirilen  Mehmet ŞİMŞEK akılcı çözümler gerekçesiyle Faizi 15′ e yükseltti. Piyasa beklenenin aksine tüm unsurlarıyla  artma yönünde bir karşılık verdi.  Şimdi Ne olacak.

Devam eden krizin ardından orta gelir düzeyine sahip olan halk, parasının alım gücünün kalmayacağı endişesiyle  yeni yatırım yöntemleri arayışında. Küçük kazanımlarını  Döviz, Altın, Coin,  Borsa gibi  araçlar üzerinden değerleme niyetinde, Fakat her zaman umduğu  gibi  olmuyor. Risk barındıran bu araçlar  akılcı kullanılmadığı durumlarda  çoğu zaman  zararla sonuçlanıyor.

Yeni başlayanlara, ekonomi  konusunda  çok az bilgisi olanlara    youtube’da iyi niyetli önerilerde bulunan kanalları takip etmelerini, bu kanallar  aracılığı ile  küçük denemeler sonrasında    tecrube  edinip   gerçekten kazanacaklarını düşünüp  paralarını değerlendirsinler.

Sonuç olarak paranız sizin verdiğiniz ölçüde çok kıymetlidir unutmayın,  umarsızca harcamayın, ihtiyacınızı karşılayın. Ne yazık ki durum böyle.  Umarım geçer.

 

 

By Nesin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir